Nieuws


Technische Industriële Vakbeurs te Gorinchem
BMN blikt terug op een geslaagde beurs die op 20, 21 en 22 mei 2014 plaatsvond in Gorinchem. Alle segmenten binnen de technische industriële branche waren vertegenwoordigd en in de Evenementenhal bijeengebracht. Wij hebben in onze stand bestaande relaties ontvangen en vooral ook veel nieuwe contacten gelegd, in een ongedwongen sfeer.
Wij bedanken de organisatie van de TIV voor deze wederom goed verzorgde beurs.

Omgekeerd-osmosesysteem in gebruik genomen
BMN heeft zijn omgekeerde-osmosesysteem in gebruik genomen. Al onze hogedrukspuiten en spoelwater worden hierdoor nu voorzien. Hierdoor is het niet meer nodig om producten na te spoelen met osmosewater. Dit scheelt tijd en handeling en het belangrijkste een schoner oppervlakte.

BMN groeit
Door onze constante groei hebben wij akkoord gegeven voor de uitbreiding van onze beitshal door middel van het vergroten van onze vloeistofdichte vloer. De vloer wordt in samenwerking met de firma SBO uit Andelst gerealiseerd.

Verpakken en ook afmonteren
Naast het speciaal verpakken is het bij BMN ook mogelijk om producten af te monteren. Voor het project van de Firma Damman uit Zoetermeer hebben wij 15 tafels gebeitst en afgemonteerd, hierdoor is tijds- en kostenbesparing behaald. Producten kunnen nu rechtstreeks door naar de klant. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen. Bekijk hier enkele foto’s van het verpakken.

Nieuwe was- en doucheruimte
BMN heeft per 1 mei de nieuwe was- en doucheruimte in gebruik genomen. De nieuwe ruimte biedt voor de werknemers een fijne gelegenheid om zich om te kleden en om eventueel te douchen na werktijd.